24 Ιουν 2012

Το νέο Isuzu D-Max

Ήρθε για να μείνει

Ήρθε και στην Κύπρο το νέο Isuzu D-Max, όπου και θα διατίθεται παράλληλα με το υπάρχον μοντέλο, με βασική τιμή της δικίνητης έκδοσης να υπολογίζεται στα 17.000 ευρώ και της τετρακίνητης τα 22.000... 

Thai spirit...

Με μακρύτερο μεταξόνιο κατά 45 χλστ. σε σχέση με το μοντέλο που διαδέχεται, όπως επίσης με φαρδύτερο μετατρόχιο και αυξημένο πλάτος, το νέο D-Max είναι το μεγαλύτερο σε μήκος από όλες τις γενιές του που έχουν κατασκευαστεί (5.315 χλστ., στη μονοκάμπινη έκδοση). Το αυτοκίνητο πέρα από τις σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση με τα νέα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, έχει βελτιωμένο πλαίσιο και αναρτήσεις, αλλά και αρκετά «συν» σε λειτουργικά στοιχεία, όπως το μεγαλύτερο πλέον άνοιγμα της πόρτας του χώρου φόρτωσης.

Το εσωτερικό του νέου D-Max είναι επίσης επανασχεδιασμένο, με εντελώς νέο πίνακα οργάνων, ενώ το χειριστήριο για την επιλογή της τετρακίνησης έχει μεταφερθεί σε διαφορετική θέση, από εκείνη του προηγούμενου μοντέλου.

Κάτω από το καπό του νέου Isuzu D-Max έχει γίνει επίσης πολλή δουλειά: O προδιαγραφών Euro 5 4κύλινδρος κινητήρας των 2.5 λίτρων αποδίδει πλέον 163 ίππους στις 3.600 σ.α.λ., ενώ η ροπή του ανέρχεται στα 40,8 χλγμ. και είναι διαθέσιμη από τις 1.400 σ.α.λ. Το μηχανικό σύνολο του αυτοκινήτου συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων, αλλά και με αυτόματο των πέντε, τώρα και με σειριακή λειτουργία.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.