3 Ιουν 2016

Στα χέρια της Αστυνομίας 30χρονος που κατηγορείται για κλοπές σε όλη την Κύπρο


Η Αστυνομία διερευνά μεγάλο αριθμό υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών εναντίον 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη αρχικά στις 23/5/15 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ακολούθως, από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον του ότι εμπλέκεται σε διάφορες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην επαρχία Λεμεσού και επανασυνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 30χρονος μέχρι στιγμής φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη οκτώ υποθέσεων διαρρήξεων κτιρίων και κλοπή περιουσίας συνολικής αξίας €8,430, τη διάπραξη τεσσάρων υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών και κλοπή περιουσίας συνολικής αξίας €7,240, την κλοπή τριών αυτοκινήτων, συνολικής αξίας €10,000, την κλοπή περιουσίας αξίας €820 από σχολικό κτίριο στη Λεμεσό και δύο απόπειρες κλοπής από κλειδωμένα κιβώτια. Η συνολική αξία της κλαπείσας περιουσίας στην επαρχία Λεμεσού ανέρχεται στις €26,490.

Επίσης, εναντίον του 30χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από το ΤΑΕ Λευκωσίας για παρόμοιας φύσεως αδικήματα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.