7 Ιουν 2016

Βρετανικό ζεύγος τιμήθηκε για τις 30 επισκέψεις του στην Αγία Νάπα


«Σας ευχαριστούμε θερμά που είστε τακτικοί επισκέπτες της Αγίας Νάπας και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα. Γι’ αυτό κι εμείς με τη σειρά μας, ως Τοπική Αρχή, σας τιμούμε σήμερα (Τρίτη 7 Ιουνίου) με αναμνηστική πλακέτα και θα σας παρασημοφορήσουμε με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας», ως μικρή ένδειξη εκτίμησης για την έμπρακτη αγάπη που δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια προς την πόλη μας και στους κατοίκους της».


Με τα πιο πάνω λόγια υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος το ζεύγος Tony και Shirley Noon από τη Μεγάλη Βρετανία, το οποίο κατά τη διάρκεια ολιγόλεπτης τελετής ανακήρυξε σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» με αφορμή τις 30 επισκέψεις του στην Αγία Νάπα.


Οι Βρετανοί τουρίστες αφού εξέφρασαν στο Δήμαρχο τις θερμές τους ευχαριστίες του ανέφεραν ότι «είναι με αισθήματα χαράς και ευαρέσκειας που λαμβάνουμε σήμερα από εσάς αυτή την τόσο σημαντική διάκριση της πόλης σας, κάτι το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα και σας διαβεβαιώνουμε πως είναι ένας ακόμη επιπρόσθετος λόγος πέρα από τις ομορφιές της, των φιλόξενων κατοίκων, των γαλάζιων θαλασσών και χρυσών αμμουδιών της για να επισκεπτόμαστε ακόμη πιο συχνά την Αγία Νάπα».


SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.