29 Ιουν 2016

Τουρίστες στην Αγία Νάπα για περισσότερες από 40 φορές!


Δύο ακόμη ζευγάρια από την Μεγάλη Βρετανία έλαβαν σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου την τιμητική διάκριση του "Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας" καθώς και αναμνηστική πλακέτα, με αφορμή των πολλαπλών επισκέψεών τους στην Αγία Νάπα.


Τον τίτλο του Πρέσβη και την αναμνηστική πλακέτα απένειμε στα ζεύγη William και Renee Hicks (συμπλήρωσε 40 επισκέψεις), Howard και Carol Bramley (για την 21η επίσκεψή του), εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιάννη Καρούσου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βάσος Βασιλείου.


Ο κ. Βασιλείου τιμώντας τους Βρετανούς τουρίστες αναφέρθηκε στο θεσμό του "Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας’’, τον οποίο όπως είπε θέσπισε ο Δήμος τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τους εξήγησε τους λόγους που η Τοπική Αρχή της Αγίας Νάπας αποφάσισε να τους τιμήσει.


Εξέφρασε επίσης τις θερμές ευχαριστίες τόσο του Δημάρχου, των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του ιδίου προσωπικά για την ιδιαίτερη προτίμηση και την έκδηλη αγάπη τους προς την Αγία Νάπα και δικαιωματικά πρόσθεσε τους ανήκει ο τίτλος του Πρέσβη του Τουρισμού της πόλης μας αφού πρεσβεύουν με τον καλύτερο και πειστικότερο τρόπο την Αγία Νάπα στο εξωτερικό.

SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.