2 Ιουν 2016

Οι Κύπριοι με τις Βέσπα διέσχισαν την Ιταλία και μπαίνουν Γαλλία


Όλο και πιο κοντά στον τελικό προορισμό τους οι Λοΐζος Λοΐζου (Fabiano) και Κυριάκος Τσιηφτές, που δεν είναι άλλος από το Vespa World Days 2016.


Τα παιδιά, σε μια από τις ανάπαυλες του ταξιδιού έστειλαν στην City Free Press, που είναι και ο χορηγός επικοινωνίας τους, ανταπόκριση για τη μέχρι στιγμής διαδρομή που διάνυσαν:


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η μέρα της διαδρομής Κύπρου - Ελλάδας - Ιταλίας - Γαλλίας, με τελικό προορισμό το Saint Tropez της Γαλλίας για το VESPA WORLD DAYS 2016, με τους δύο Κύπριους οδηγούς, τον Λοΐζο Λοΐζου (Fabiano) από το VESPA CLUB Di FAMAGUSTA και Κυριάκο Τσιηφτέ από το VESPA FOR LIFE CYPRUS, να ακολουθούν πλήρως το καθορισμένο πρόγραμμα.


Ήδη τα πληρώματα έχουν καλύψει μια απόσταση πέραν των 800 km σε ιταλικό έδαφος, περνώντας από Αγκόνα - Ίμολα - Φλωρεντία - Πίζα - Γένοβα και Σαν Ρέμο, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες με έντονη βροχόπτωση και δυνατούς ανέμους. Παρόλα ταύτα, οι χαμηλού κυβισμού 150cc Vespa των κυπριακών πληρωμάτων, όπως και οι αναβάτες, έχουν ανταπεξέλθει πλήρως.


Πρέπει να τονιστεί πως, η αγάπη των Κύπριων οδηγών για την Βέσπα γίνεται αντικείμενο θαυμασμού από Ιταλούς και άλλους Ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι δίνουν κουράγιο με την αγάπη τους προς τα κυπριακά πληρώματα που συμμετέχουν με την ελληνική αποστολή στο σημαντικότερο γεγονός εορτασμού των 70χρονων της Βέσπα.


Από χθες Τετάρτη (1/6) τα πληρώματα περνάνε σε γαλλικό έδαφος, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο το Saint Tropez.


Πηγή:  City Free Press

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.