22 Ιουν 2016

Ο αγώνας της μικρής Κυριακής να προστατεύσει μια παραδοσιακή βρύση


Η Κοινοτική Αστυνόμευση Παραλιμνίου πριν λίγες μέρες έλαβε πρόσκληση από μια μαθήτρια η οποία καλούσε την Κοινοτική Αστυνόμευση Παραλιμνίου, τον Δήμαρχο Παραλιμνίου, το Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου και τους γείτονες της για μια συνάντηση με σκοπό την δημιουργία πανό το οποίο θα τοποθετείτο στην βρύση της γειτονιάς της.

Η μικρή Κυριακή με τη βοήθεια της οικογένειας της ετοίμασε ένα όμορφο πρόγευμα για καλωσόρισμα στο σπίτι της για όσους ανταποκρίθηκαν με τόση αγάπη και ενδιαφέρον στο κάλεσμά της.

Η εξαιρετική πρωτοβουλία της μικρής Κυριακής είχε σκοπό να προστατέψει την παραδοσιακή βρύση της γειτονιάς της από συνθήματα τα οποία θα επιφέρουν την καταστροφή του χώρου που κοσμεί τη γειτονιά της.

Το πανό ετοιμάστηκε και τοποθετήθηκε στην αρχαία βρύση θέλοντας να δώσει τα δικά του μηνύματα. "Τούτη τη βρύση την παλιά ζητώ να σεβαστείτε τζιαι πριν της κάμετε ζημιά πολλά να το σκεφτείτε".

Αποτελεί έκπληξη η κίνηση της Κυριακής και τέτοιες δράσεις από νεαρά άτομα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, γι’αυτό και η Κοινοτική Αστυνόμευση Παραλιμνίου δεν μπορούσε να λείπει από εκεί.


SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.