30 Ιουν 2016

ΓΓ ΑΚΕΛ: Κρύβεται ο Ιωνάς για τον φόνο Καλοψιδιώτη


Κρύβεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου σε σχέση με το μακελειό στην Αγία Νάπα, δήλωσε κατηγορηματικά ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα "Πρωτοσέλιδο" ο κ. Κυπριανού, επεσήμανε ότι ο Ιωνάς Νικολάου, εξαφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες σε μια προσπάθεια να περάσουν τα δύσκολα της υπόθεσης του φόνου, να ξεχαστούν και να επανέλθει με τις ίδιες δηλώσεις που έκανε προηγουμένως.

Επεσήμανε παράλληλα ότι ο κ. Νικολάου ήταν λαλίστατος ενώ εκτελούσε καθήκοντα Προέδρου Επιτροπής Νομικών της Βουλής και για "ψύλλου πήδημα" ζητούσε παραιτήσεις των πάντων. "Ζήτησε την παραίτηση του τότε Υπουργού Δικαιοσύνης Κύπρου Χρυσοστομίδη γιατί απέδρασε ο Κίτας και προς τιμήν του λόγω ευθιξίας παραιτήθηκε ο κ. Χρυσοστομίδης".

"Τώρα έγιναν τόσοι φόνοι, εγκλήματα που είναι ο κ. Νικολάου;", διερωτήθηκε ο κ. Κυπριανού.


Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες της οικογένειας του Καλοψιδιώτη καθώς και στις επιστολές που έστελνε ο ίδιος, τόσο προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, διερωτώμενος ποιος ήταν ο ρόλος τους και πως ενήργησαν.

Τα ζητήματα είναι ευρύτερα,και υπάρχει οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι η αστυνομία γνωρίζει τα άτομα που ηγούνται των οργανωμένων εγκλημάτων και θα πρέπει είπε, να καταστρωθεί σχέδιο αντιμετώπισης τους.

Πρέπει να υπάρξει αποφασιστικότητα να παταχθεί το έγκλημα προκειμένου οι πολίτες να νιώθουν ασφάλεια.

Πηγή: SigmaLive

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.