27 Ιουν 2016

Με "πλούσιο" παρελθόν ο καταζητούμενος Αλβανός


Ο 48χρονος Αλβανός, ο οποίος καταζητείται ως ένας εκ των βασικών υπόπτων για το φονικό της Πέμπτης στην Αγία Νάπα, φαίνεται ότι διατηρεί "πλούσιο" βιογραφικό, καθώς είχε απασχολήσει στο παρελθόν και τις ελληνικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άλεξ Μπουρέλι είχε πρωταγωνιστήσει το 2013 σε καταδίωξη από αστυνομικούς στο Κερατσίνι, ενώ το 2006 είχε συλληφθεί από τις ελληνικές Αρχές, για υπόθεση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο Μπουρέλι είχε εμπλακεί σε υπόθεση απάτης με αγορά χρυσών λιρών και είχε εντοπιστεί το 2013 στην Αθήνα, από αστυνομικούς σε δρόμους του Κερατσινίου. Δεν σταμάτησε σε σήμα τους για έλεγχο, ακολούθησε καταδίωξη, στη διάρκεια της οποίας φέρεται να πυροβόλησε κατά των αστυνομικών. Τελικά συνελήφθη, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με δεύτερο άτομο, ανατράπηκε λόγω της μεγάλης ταχύτητας που ανέπτυξε.

Τότε, είχε προφυλακιστεί για 12 μήνες, αρχικά με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, ωστόσο αργότερα η κατηγορία μετατράπηκε σε πλημμέλημα για άσκοπους πυροβολισμούς.

Το 2006, ο Άλεξ Μπουρέλι είχε απασχολήσει ξανά τις ελληνικές Αρχές, όταν είχε συλληφθεί για κατοχή ενός κιλού κοκαΐνης. Πρωτόδικα, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 χρόνων. Έμεινε έγκλειστος για τρία χρόνια και αποφυλακίστηκε το 2009.

Σύμφωνα με ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ο καταζητούμενος μεγάλωσε στην Ελλάδα και είχε φοιτήσει στο 5ο Γυμνάσιο Κερατσινίου.

Ο 48χρονος καταζητούμενος φαίνεται ότι έφθασε στα κατεχόμενα μέσω Κωνσταντινούπολης στις αρχές Μαΐου, μαζί με τον Βόγκλι Τζιάνι, 41 ετών, ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών την ημέρα του φονικού στην Αγία Νάπα.

Πηγή: ΡΙΚ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.