5 Ιουν 2016

Μια Vespa ταξίδεψε από τη Σωτήρα στο Saint Tropez


Η κυπριακή αποστολή με τους λάτρεις των Βέσπα έφτασε ήδη στο VESPA WORLD DAYS 2016 στο Saint Tropez της Γαλλίας από την 1η Ιουνίου!


Μετά από 6 μέρες ταξίδι στους δρόμους της Ελλάδας, Ιταλίας και Γαλλίας, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα, οι Λοΐζος Λοΐζου (Fabiano) του VESPA CLUB Di FAMAGUSTA και ο Κυριάκος Τσιηφτές του VESPA FOR LIFE CYPRUS, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή από την Ελλάδα, έφτασαν στο κέντρο των εκδηλώσεων των λάτρεις της θρυλικής Βέσπας στο Saint Tropez της Γαλλίας.


Η κεντρική εκδήλωση βρίσκεται στο Vespa Village στην περιοχή Grimaud, με το γραφικό λιμανάκι της να δεσπόζει περήφανο. Η κυπριακή αποστολή έχει την ευχέρεια να γνωριστεί με τους vespitsi (οδηγούς-λάτρεις των Βέσπα) από όλο το κόσμο και γίνεται δέκτης απέραντης αγάπης και θαυμασμού για το κατόρθωμα που έκαναν φτάνοντας οδικώς στο Saint Tropez.


Σήμερα Κυριακή (5/6) θα πραγματοποιηθεί η γνωστή παρέλαση των VESPA από όλο το κόσμο στους κεντρικούς δρόμους του Saint Tropez και η κυπριακή αποστολή αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής στην Κύπρο.


Αναμένεται πως τελικά η συνολική απόσταση που θα καλύψουν τα κυπριακά πληρώματα θα υπερβεί τις 3,000 km μέσα σε 14 μέρες.


Μαζί τους σε όλη τη διαδρομή βρισκόταν η City Free Press και κατέγραφε λεπτό προς λεπτό το ημερολόγιο της διαδρομής τους.

Διαβάστε επίσης:
"Οι Κύπριοι με τις Vespa διέσχισαν την Ιταλία και μπαίνουν Γαλλία"
"Από τη Σωτήρα στο Saint Tropez με μια Vespa"

Πηγή: City Free Press

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.