2 Ιουλ 2016

Συνάντηση βουλευτών Αμμοχώστου με ΤΕΒΕΑ και τοπικές αρχές


Η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου υλοποιώντας το όραμα της για την ενωμένη δράση όλων των φορέων της Επ. Αμμοχώστου, το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα τους Βουλευτές της Επ. Αμμοχώστου, τους Τοπικούς άρχοντες της Επαρχίας μας και της ΤΕΒΕΑ. Στόχος της συνάντησης είναι μέσα από συντονισμένες προσπάθειες και συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων να αναπτυχθούν δράσεις που θα επιφέρουν την περαιτέρω ανάπτυξη στην Επ. Αμμοχώστου αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.


Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Επαρχία Αμμοχώστου τόσο όσον αφορά τον κάθε Δήμο και Κοινότητα ξεχωριστά αλλά και όσον αφορά τον επιχειρηματικό κόσμο. Αντηλλάγησαν απόψεις και εισηγήσεις για τους τρόπους επίλυσης του κάθε προβλήματος αλλά και τα μέσα για να επέλθει η περαιτέρω ανάπτυξη της Επ. Αμμοχώστου.


Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την πρωτοβουλία της ΤΕΒΕΑ να καλέσει τη συγκεκριμένη σύσκεψη και να έχει το συντονιστικό ρόλο. Δέσμευση όλων όπως πραγματοποιούνται ανάλογες συσκέψεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.


SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.