26 Ιουλ 2016

«Γης μαδιάμ» τα έκαναν νεαροί ισραηλινοί σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας


Επίθεση από άτομα ασφαλείας ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας, καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν σε τοπικά μέσα της πατρίδας τους νεαροί από το Ισραήλ, χωρίς όμως να αποκαλύψουν ολόκληρη τnν αλήθεια.

Σε δημοσίευμα ισραηλινού μέσου αναφέρεται ότι οι νεαροί ισραηλινοί, περίπου 30 στον αριθμό, κατήγγειλαν στην πατρίδα τους ότι δέχθηκαν επίθεση από φρουρούς ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, όταν απαίτησαν από τους υπεύθυνους στη reception, να τους δώσουν πίσω τα 50 ευρώ έκαστος, που είχαν δώσει ως ντεπόζιτο.

Σύμφωνα πάντως με τους περίπου 30 Ισραηλινούς οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τους ανέφεραν πως δεν μπορούν να τους δώσουν πίσω τα χρήματα γιατί προκάλεσαν ζημιές στο ξενοδοχείο.
Πάντως οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έχουν πολύ διαφορετική άποψη από τους νεαρούς αφού έστειλαν στους ισραηλινούς δημοσιογράφους που χειρίζονταν το θέμα φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσαν οι νεαροί.

Εξάλλου όπως ανέφερε υπεύθυνος του ξενοδοχείου η συμπεριφορά των νεαρών προκάλεσε αναστάτωση και πολλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του συγκροτήματος αφού έριχναν μπουκάλια σε άλλους πελάτες, ουρούσαν στους διαδρόμους, κάπνιζαν εντός των δωματίων ενώ τους είχαν τονίσει επανειλημμένως πως απαγορεύεται.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι νεαροί, όταν η καμαριέρα πήγε να καθαρίσει το δωμάτιο τους τις έκαναν ανήθικες προτάσεις.

Το μέγεθος των ζημιών που έκαναν οι νεαροί αποκαλύφθηκε στους ξενοδόχους μετά την είσοδο στα δωμάτια τους όπου θύμιζα βομβαρδισμένο τοπίο.

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.