2 Σεπ 2016

Κλειστό παραμένει το Περιβαλλοντικό Κέντρο του Κάβο Γκρέκο


Δεν έγινε τελικά εφικτό να λειτουργήσει κατά την παρούσα θερινή τουριστική περίοδο το περιβαλλοντικό κέντρο του Τμήματος Δασών στο Κάβο Γκρέκο. Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Τμήματος Δασών Τάκης Τσιντίδης, αυτό οφείλεται κυρίως στην έλλειψη προσωπικού που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία του, αλλά και στις πυρκαγιές του περασμένου Ιουνίου οι οποίες επιφόρτισαν περαιτέρω το υφιστάμενο προσωπικό.

Ο κ. Τσιντίδης ανέφερε ωστόσο ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Περιβαλλοντικό Κέντρο να είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό από τον προσεχή Νοέμβριο και οπωσδήποτε πριν από την έναρξη της νέας θερινής τουριστικής περιόδου.

Είπε ακόμη ότι προς αυτή την κατεύθυνση το υπουργείο Παιδείας έχει παραχωρήσει τους τέσσερις εκπαιδευτικούς που θα διδάσκουν στους μαθητές που θα επισκέπτονται το Περιβαλλοντικό Κέντρο. Επίσης εντός των ημερών θα αρχίσουν να μεταφέρονται στο Περιβαλλοντικό Κέντρο ο εξοπλισμός και τα διάφορα εκθέματα που θα το κοσμούν και θα αποτελούν αντικείμενο διδασκαλίας και επιμόρφωσης των επισκεπτών.

Πηγή: Φιλελεύθερος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.