13 Σεπ 2016

Βίαζε και εξέδιδε τη σύζυγο φίλου του


Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Κύπρου η υπόθεση του άγριου βιασμού μιας νεαρής γυναίκας από τον κολλητό φίλο του συζύγου της. Μάλιστα ο 42χρονος δράστης δεν αρκέστηκε στο να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στην άτυχη γυναίκα, αλλά την «πάσαρε» και σε φίλους του αντί αμοιβής!

Η ανατριχιαστική ιστορία, την οποία αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους, εκτυλίχθηκε σε χωριό της ελεύθερης Αμμοχώστου, όταν η νεαρή γυναίκα από τη Βουλγαρία και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού κατέφυγε στις διωκτικές Αρχές ζητώντας βοήθεια. Οπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, ο 42χρονος ομοεθνής της εκμεταλλεύτηκε την απουσία του συζύγου της και όχι μόνο τη βίασε δύο φορές, αλλά την ανάγκασε να συνευρεθεί ερωτικά και με άλλους άνδρες, αντί αμοιβής!

Την προωθούσε σε γνωστούς

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», σε βάρος του 42χρονου Βούλγαρου κατατέθηκε μαρτυρία ότι προωθούσε τη γυναίκα σε κάποιους γνωστούς του προκειμένου να έχουν ερωτική επαφή μαζί της. Η Αστυνομία διαφοροποίησε το κατηγορητήριο της υπόθεσης σε βάρος του 42χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενήλικης και παραπέμφθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 4 Οκτωβρίου. Σε περίπτωση που υπάρξει καταδικαστική απόφαση, τότε αναμένεται να του επιβληθεί πολυετής ποινή φυλάκισης. Η άτυχη γυναίκα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τον βιασμό της.

SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.