23 Νοε 2016

Παρουσίαση βιβλίου Γιάννη Καρεκλά: "Κυπριακό 1950-1974: Δίκαιες Αξιώσεις - Λάθος Επιλογές"


Παρουσιάζεται απόψε στη Λάρνακα το βιβλίο του δημοσιογράφου Γιάννη Καρεκλά με τίτλο: "Κυπριακό 1950-1974: Δίκαιες Αξιώσεις - Λάθος Επιλογές".

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Λάρνακας και την Ιερά μητρόπολη Κιτίου και θα πραγματοποιηθεί στις 7 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Κοντού (δρόμος Λάρνακας-Λευκωσίας πίσω από την παλιά Εκκλησία)

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Δημαρχεύων Λάρνακας, Πέτρος Χριστοδούλου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου, κ. Χρυσόστομος.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Συγγραφέας και Ιστορικός ΆΝτρος Παυλίδης και ο τέως Γενικός Εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αλέκος Μακρίδης.

Αντιφώνηση και σύντομη ομιλία επί του θέματος του βιβλίου θα εκφωνήσει ο συγγραφέας.

Θα ακολουθήσει δεξίωση.

«Δίκαιες αξιώσεις, λάθος επιλογές»

Μέσα από το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο «Δίκαιες αξιώσεις, λάθος επιλογές», ο κ. Καρεκλάς, πραγματεύεται καίρια ερωτήματα και δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα στις πολύπλευρες πτυχές του Κυπριακού. «Το βιβλίο αυτό είναι μια δημοσιογραφική-ιστορική έρευνα, με σπάνιο αρχειακό υλικό από το State Department, το Foreign Office, το Congress Library καθώς επίσης και από τον πλούτο της βουλής των Ελλήνων».
SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.