14 Νοε 2016

Αγία Νάπα: Χρηματικό πρόστιμο 550 ευρώ σε Ρώσο που επέτρεψε στο γιο του να οδηγεί όχημα


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα χρηματικό πρόστιμο ύψους 550 ευρώ σε 49χρονο από τη Ρωσία ο οποίος κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες επέτρεψε σε ανήλικο άτομο, δηλαδή το γιο του 12 χρόνων, να οδηγεί χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια και με τη συγκατάθεση του ιδίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στη μία το μεσημέρι μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο στην Αγία Νάπα, ένα σαλούν αυτοκίνητο και ένα όχημα, τύπου Buggy, που το ακολουθούσε.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι το πρώτο όχημα οδηγείτο από 49χρονο από τη Ρωσία έχοντας ως συνοδηγό την 33χρονη σύζυγό του, ενώ το δεύτερο όχημα οδηγείτο από τον γιο τους ηλικίας μόλις 12 ετών.

Τόσο οι γονείς όσο και ο ανήλικος οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου ο 49χρονος πατέρας κατηγορήθηκε γραπτώς.

Σήμερα ο πατέρας παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 550 ευρώ το οποίο αφού πλήρωσε στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.