1 Νοε 2016

Ξυλοφάγου: Πήγε στην αστυνομία να καταγγείλλει και τον... συνέλαβαν


Άνδρας 45 χρόνων από τη Ρουμανία, κάτοικος Ξυλοφάγου, συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού οδηγούσε έχοντας στο αίμα του 132 mg αλκοόλη αντί 22 mg, που είναι το επιτρεπόμενο όριο, χωρίς πιστοποιητικά ασφάλειας και καταλληλότητας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής, ο 45χρονος μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου με το αυτοκίνητό του για προσωπική του υπόθεση.

Ο 45χρονος μύριζε έντονα αλκοόλ με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον υποβάλουν σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 108 mg αντί 22 mg, που είναι το κανονικό όριο.

Ύστερα από εξετάσεις της Αστυνομίας διεφάνη ότι ο άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, χωρίς άδεια οδηγού, και ενώ το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί ως ακινητοποιημένο από τον ιδιοκτήτη του από τις 29/8/2016.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου, όπου του έγινε τελική εξέταση αλκοόλης, με τελική ένδειξη 132 mg αντί 22 mg που είναι το κανονικό όριο. Ο άνδρας συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.