14 Νοε 2016

Έκθεση φωτογραφίας για την Αμμόχωστο φιλοξενείται στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης


Έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στην Αμμόχωστο με τίτλο «Αμμόχωστος, Μια Ευρωπαϊκή πόλη φάντασμα» φιλοξενείται από τις 10 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Σε σημερινή γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «τα εγκαίνια της έκθεσης, που διοργανώθηκε από το Δήμο Αμμοχώστου σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, τέλεσε την περασμένη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Αμμοχώστου και Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Κύπρου Aλέξης Γαλανός».

Προστίθεται ότι «την εκδήλωση, η οποία συνοδεύτηκε με την προβολή ταινίας για την Αμμόχωστο, χαιρέτισαν ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και ο Δήμαρχος Αμμοχώστου, ενώ στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων και Πρόεδρος Δήμων και Κοινοτήτων Κ. Μακεδονίας Καθηγητές ΑΠΘ, Επίτιμοι Πρόξενοι και Πρόεδροι Κυπριακών Συλλόγων στη Θεσσαλονίκη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Θεσσαλονίκη, η αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου, με επικεφαλής τον Αλέξη Γαλανό είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο, την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου, την Υφυπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, τον Πρύτανη του ΑΠΘ Περικλή Α. Μήτκα, τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κ. Μακεδονίας Λάζαρο Κυρίζογλου».

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.