19 Νοε 2016

Δήμαρχος Δερύνειας ανακηρύχθηκε ο Άντρος Καραγιάννης


Ο Αντρος Καραγιάννης ανακηρύχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής Δήμαρχος Δερύνειας αφού ήταν ο μόνος υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου.

Η ανακήρυξη έγινε στη μία το μεσημέρι από τον Έφορο Εκλογής, Εκλογικής Περιφέρειας Αμμοχώστου Αγγελο Αγαπίου στο Δημοτικό Μέγαρο Δερύνειας και ο Αντρος Καραγιάννης ευχαρίστησε τον κ. Αγαπίου «και το προσωπικό της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου για την άριστη διοργάνωση της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων καθώς και όλα τα κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητά» του.

Πρόσθεσε ότι «η σημερινή μέρα αποτελεί μια ιστορική μέρα για τον Δήμο Δερύνειας, αφού ο κόσμος της Δερύνειας με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποφάσισε να μας ανανεώσει τη θητεία για να εργαστούμε μαζί στην επόμενη πενταετία 5ετία". Το γεγονός, σημείωσε, "ότι ο κόσμος της Δερύνειας μας εμπιστεύεται για ακόμη μια πενταετία στο τιμητικό αξίωμα του Δημάρχου, σημαίνει ότι τηρήσαμε αυτό που δηλώναμε πριν πέντε χρόνια, ότι θα εργαστούμε μαζί με τους συνεργάτες μας για το καλό της Δερύνειας, με συλλογικότητα μέσα σε κλίμα ενότητας».


Αποδείξαμε με τα έργα και τις πράξεις μας, συνέχισε, «ότι τηρούμε τις υποσχέσεις μας για το κοινό συμφέρον, αφού αποδείξαμε ότι θα υπηρετούμε τους δημότες μας με ανιδιοτέλεια και χωρίς διακρίσεις. Τα λόγια μας έγιναν πράξεις και μέσα από τις δράσεις μας πείσαμε τον κόσμο ότι για εμάς πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος και ότι ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο προσφέρουν στο σύνολο και όχι στο άτομο».

Ο Αντρος Καραγιάννης σημείωσε ότι «καταφέραμε με την απλότητα, την εργατικότητα και την αγάπη μας για τη Δερύνεια, να ενώσουμε τον κόσμο μας. Υποσχόμαστε ότι όλοι μαζί, οι συνεργάτες μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και το προσωπικό του Δήμου, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αθόρυβα, και πρωτίστως αποτελεσματικά και δίκαια για το κοινό συμφέρον και για το καλό του ακριτικού και του ημικατεχόμενου μας Δήμου, μέχρι να έρθει η πολυπόθητη μέρα της επιστροφής σ’ ολόκληρη την κατεχόμενη περιοχή μας, στην Κάτω Δερύνεια και στην παραλία μας».

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του που «μαζί ωθήσαμε τη Δερύνεια μπροστά την τελευταία πενταετία, το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, το ακούραστο προσωπικό του Δήμου, τα Οργανωμένα Σύνολα, την Εκκλησία, τη Σχολική Εφορεία, τους Συνδέσμους Γονέων, τους Εκπαιδευτικούς και τα Σχολεία, την Αστυνομία, την Εθνική Φρουρά, την Πυροσβεστική για την άψογη συνεργασία, αλλά ιδιαίτερα τον αδικημένο κόσμο της Δερύνειας για τη στήριξη».

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Εκλογής, Εκλογικής Περιφέρειας Αμμοχώστου Αγγελος Αγαπίου ανέφερε ότι δεν υποβλήθηκε καμία ένσταση για τις υποψηφιότητες Δημάρχων και Δημοτικών Συμβουλίων για τους Δήμους της ελεύθερης και της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Ανέφερε ακόμα ότι γύρω στις δύο το μεσημέρι έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο της κατεχόμενης Αμμοχώστου στη Δερύνεια η ανακήρυξη των Σχολικών Εφορειών όλων των Δήμων, εκτός της Σωτήρας και της Ακανθούς, αφού οι υποψηφιότητες ήταν όσες και οι θέσεις.

Σημείωσε επίσης ότι για τις Σχολικές Εφορείες των Δήμων Σωτήρας και Ακανθούς οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στις 18 Δεκεμβρίου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.