20 Νοε 2016

Ούγγροι δημοσιογράφοι στην Αγία Νάπα


Φιλοξενούμενη Ομάδα Δημοσιογράφων του Κ.Ο.Τ, από την Ουγγαρία, επισκέφθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, τις βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες της Αγία Νάπας Nissi Beach, Μακρόνησο και Λάντα καθώς επίσης και το Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα» αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.


Τους Ούγγρους Δημοσιογράφους υποδέχθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου και Λειτουργός πολιτικών Γάμων, Μαρία Τοφινή και οι λειτουργοί πολιτικών γάμων Άννα Ζακχαίου και Τερψιθέα Αβραάμ, οι οποίες τους καλωσόρισαν και τους έδωσαν ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό σχετικά με την Αγία Νάπα και τους πολιτικούς γάμους. Ενημερώθηκαν για την διαδικασία που ακολουθείτε για τους Πολιτικούς Γάμους και για τους χώρους τέλεσης γάμων, τους οποίους είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν.


Επισκέφτηκαν επίσης τις περιοχές Κάβο Γκρέκο, Άγιοι Ανάργυροι όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να περπατήσουν στο μονοπάτι της φύσης και να θαυμάσουν την μαγεία της περιοχής.

Οι Ούγγροι δημοσιογράφοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι από το την Αγία Νάπα τόσο για την φιλοξενία που δέχθηκαν, αλλά και για τα πανέμορφα της τοπία - παραλίες και για το εξαιρετικό γαμήλιο προϊόν που προσφέρει.


SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.