6 Δεκ 2016

Ο Δήμος Σωτήρας τίμησε τους αθλητές και τους εθελοντές


Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας τα 4α Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού Σωτήρας από την Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας.


Στην εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε με την ευκαιρία της Εβδομάδας Εθελοντισμού, ο Δήμος Σωτήρας επιβράβευσε προσωπικότητες και οργανισμούς οι οποίοι σημείωσαν αξιόλογη φιλανθρωπική και εθελοντική δράση μέσα στο 2016 καθώς και άτομα τα οποία κατέκτησαν σημαντική επαρχιακή, παγκύπρια, πανελλήνια και πανευρωπαϊκή διάκριση στον χώρο του αθλητισμού.


Απονεμήθηκαν, επίσης, τιμητικές πλακέτες στα οργανωμένα σύνολα του Δήμου για τη διαχρονική κοινωνική τους προσφορά.

Βραβεύτηκαν, επίσης, μικροί και μεγάλοι εθελοντές οι οποίοι συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την προώθηση του κολοκασιού Σωτήρας.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον αφυπηρετήσαντα Έπαρχο Αμμοχώστου, κ. Άντρο Κτωρίδη για τη στήριξή του προς τον Δήμο της Σωτήρας αλλά και μεταθανάτια πλακέτα στον γιατρό Ανδρέα Σωφρονίου για την εθελοντική του παροχή ιατρικών υπηρεσιών προς το Σωματείο του Ονήσιλου Σωτήρας.

Βραβεύτηκαν επίσης, από τον χώρο του αθλητισμού ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Κωστάκης Αρτυματάς και ο πανελληνιονίκης στίβου, Θεοφάνης Μιχαηλάς.

Σε ομιλία του ο Δήμαρχος Σωτήρας εξήρε τις αγνές αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού ενώ παρουσίασε και τα έργα τα οποία υλοποιούνται στον Δήμο, όπως η ανακαίνιση του δημοτικού γηπέδου, τα βοηθητικά γήπεδα, το Πολιτιστικό Κέντρο και το Πολυπάρκο του Συνοικισμού.


Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκης αναφερόμενος στις δράσεις τις οποίες υλοποιεί η πολιτεία, επικεντρώθηκε στο επαρχιακό "Σπίτι του Εθελοντή", το οποίο όπως ανέφερε θα στεγαστεί στη Σωτήρα, σε μια συνεργασία με τον Δήμο Σωτήρας και το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του ΚΟΑ και του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων κ. Γιάννη Γιαννάκη. Μέγας Χορηγός ήταν ο ΟΠΑΠ Κύπρου.


Φωτογραφίες: Χριστόφορος Λυσής
Παρουσίαση Προγράμματος: Βασούλα Ηλία
Επιμέλεια Προγράμματος: Κωνσταντίνος Πέτρου

SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.