18 Φεβ 2017

Ξήλωσαν υποστατικό ηλεκτρονικού τζόγου στην Αγία Νάπα


Η Αστυνομία, συνεχίζοντας τη δραστηριότητά της για καταπολέμηση του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου, προέβη χθες σε συντονισμένες επιχειρήσεις.

Γύρω στις 4.15μ.μ. μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου και του ΟΠΕ Λάρνακας, σε συνεργασία με μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, εισήλθαν με δικαστικό ένταλμα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια μεταξύ άλλων, 8 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι πιστεύεται ότι παρείχαν υπηρεσίες τυχερών παιγνιδιών καζίνο (ηλεκτρονικού τζόγου) και 10 οθόνες, 4 κάμερες, ένας καταγραφέας (DVR) και άλλα αντικείμενα.

Σε άλλη επιχείρηση, η οποία διενεργήθηκε γύρω στις 6.30μ.μ. από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού σε πρακτορείο στοιχημάτων στην επαρχία Λεμεσού, εντοπίστηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές να είναι σε λειτουργία και να έχουν εγκατεστημένα παράνομα ηλεκτρονικά παιγνίδια.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια οι δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές μαζί με τις οθόνες τους, το χρηματικό ποσό των €220, δύο εκτυπωτές και διάφορα κουπόνια.

Για την εν λόγω υπόθεση ανακρίθηκαν η υπεύθυνη του υποστατικού και ακόμη ένα πρόσωπο και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κατηγορηθούν σε κατοπινό στάδιο.

Οι εξετάσεις για τις πιο πάνω υποθέσεις συνεχίζονται, ενώ οι εκστρατείες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν.

Πηγή: sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.