11 Φεβ 2017

Πολύ θετικές οι ενδείξεις για τον φετινό τουρισμό της επ. Αμμοχώστου


Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, το 2017 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον τουρισμό της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Μετά από επικοινωνία του Sotiranews με τον διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής επαρχίας Αμμοχώστου κ. Λάκη Αβρααμίδη, η φετινή σεζόν προβλέπεται να είναι μια αρκετά δυνατή χρονιά.

Το κλίμα που επικρατεί είναι πολύ θετικό, υπάρχει ζήτηση και ενδιαφέρον για την επαρχία και όπως ο ίδιος κ. Αβρααμίδης δηλώνει "αναμένουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τη περσινή χρονιά σύμφωνα με τις τωρινές ενδείξεις".

Οι εκτιμήσεις όπως παρατηρούνται μέχρι σήμερα, για τη τουριστική περίοδο 2017 όπως και οι κρατήσεις που ήδη ξεκίνησαν, φαίνεται να έχουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν τα περσινά ποσοστά τουρισμού της επαρχίας. Τα ξενοδοχεία έχουν ανακαινιστεί στην πλειοψηφία τους, έτσι ώστε να φιλοξενήσουν μεγαλύτερο αριθμών τουριστών, και να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τη περιοχή.

Όπως ανέφερε ο κ. Αβρααμίδης οι περισσότεροι τουρίστες της επαρχίας Αμ/στου θα προέρχονται από Αγγλία και Ρωσία, ενώ θετική είναι και η ανταπόκριση από Ελβετία και Σκανδιναβικές χώρες.

Φυσικά, οι ενέργειες προώθησης της επαρχίας συνεχίζονται εντατικά από τους αρμόδιους φορείς για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη φετινή σεζόν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.