10 Φεβ 2017

Ο "Νικολάκης" την Κυριακή στη Σωτήρα


Ένας Εξωγήινος στο σπίτι του Νικολάκη. Αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Σωτήρας στις 15:30. Μία παράσταση για όλη την οικογένεια.

Το έργο είναι βασισμένο πάνω στην κλασική ταινία "Ε.Τ ο Εξωγήινος" η οποία είχε πάρει και τέσσερα Όσκαρ. Την ελεύθερη θεατρική διασκευή έκανε ο Κώστας Σχοινιού.


Η σκηνοθεσία ανήκει στο Δώρο Κυριακίδη.
Η μουσική επιμέλεια και διασκευές τραγουδιών έγιναν από τον Αντώνη Δημητριάδη .
Οι χορογραφίες είναι της Μαρίας Σάββα .
Σκηνικά: Κούλη Αλλαγιώτη
Κοστούμια : Αριάδνη Σάββα
Φωτισμοί: Σονάυ Γιλτίζ
Σχεδιασμός αφίσας – Βίντεο: Χριστόδουλος Μεγάλεμος.
Κομμώσεις: Βίκης Ευσταθίου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δώρος Κυριακίδης (Πατέρας του Νικολάκη) – Κώστας Σχοινιού (Νικολάκης) – Γιώτα Κρός (Μητέρα του Νικολάκη) – Μαρία Σάββα (Χριστίνα αδελφή του Νικολάκη) – Γεώργιος Νικολάου (Εξωγήινος) και ο Δημήτρης Χατζηπαύλου (Πέτρος αδελφός του Νικολάκη). Στην παράσταση συμμετέχει και η Πριγκίπισσα Σοφία.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα βράδυ καθώς γίνονται τα γενέθλια της μικρής αδελφής του Νικολάκη Χριστίνας, ακούγονται διάφοροι περίεργοι θόρυβοι που αναστατώνουν την γειτονιά. Όλοι τρέχουν έξω για να δουν τι έγινε και ξαφνικά εμφανίζεται από το παράθυρο του σπιτιού ένα περίεργο πλασματάκι. Ένας χαριτωμένος Εξωγήινος. Ο Νικολάκης τον κρύβει μέσα σε μία ντουλάπα του σπιτιού για να μην τον δουν τα αδέλφια του και η μαμά του και τον παραδώσουν στους αστυνομικούς και αυτοί με την σειρά τους στους επιστήμονες και τον κάνουν πειραματόζωο.

Μέσα από διάφορες κωμικές σκηνές αλλά και πολλή δράση αναπτύσσεται μία μεγάλη φιλία μεταξύ Εξωγήινου και Νικολάκη. Τι θα γίνει άραγε μόλις τον ανακαλύψουν οι γονείς και τα αδέλφια του Νικολάκη θα τον παραδώσουν στους Αστυνομικούς ή θα τον βοηθήσουν να επιστρέψει πίσω στον πλανήτη του. Η συνέχεια στη σκηνή.

Το έργο εκτός από πολύ γέλιο, δράση, χορό και τραγούδι έχει δυνατά μηνύματα φιλίας, ρατσισμού και διαφορετικότητας.

Μότο της παράστασης: Όλοι είμαστε ίδιοι και δεν ξεχωρίζουμε σύνορα, χρώματα και πλανήτες.

Τηλέφωνο: 99055537

Γενική είσοδος 7 ευρώ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.