25 Φεβ 2017

Παραλίμνι: Κλείνουν δρόμοι Σάββατο και Κυριακή (χάρτης)


Με αφορμή τη νυχτερινή ποδαράτη και τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση της επαρχίας Αμμοχώστου, αρκετοί δρόμοι θα είναι κλειστοί σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, 25-26 Φεβρουαρίου.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Παραλιμνίου σε γραπτή ανακοίνωση του, "στις επτά το βράδυ του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου θα κλείσει η Οδός Αγίου Γεωργίου (από το καφέ Senso), η Οδός Εφέσου (προς καφέ ΕΠΩΔΗ) και το μέρος της Οδού Αγίου Γεωργίου από το χώρο στάθμευσης του Πλατεία Cafe».

Στις οκτώ το βράδυ του Σαββάτου θα κλείσει και η Οδός Τάσου Μάρκου (από την ταβέρνα Βαγγέλη) στην Οδό Γρίβα Διγενή, η Οδός Ακροπόλεως - Αγίου Δημητρίου και η Λεωφόρος Πρωταρά (από το κατάστημα Luomo), Οδός Νίκης και η Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ` (ΠΕΚ)».

Επίσης, την «Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα κλείσουν οι δρόμοι: Λεωφόρος Πρωταρά (από το πρατήριο ΕΚΟ πριν το Β` Δημοτικό), οδός Αγίου Γεωργίου, μέρος της Γρίβα Διγενή από τη Συνεργατική μέχρι τη ταβέρνα Βαγγέλης και η οδός Τάσου Μάρκου (μέχρι την Υπεραγορά ΚΟΚΚΙΝΟΣ). Θα κλείσουν επίσης όλοι οι κάθετοι που εφάπτονται των δρόμων αυτών».

Διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης θα υπάρχουν στο Α` Δημοτικό Παραλιμνίου, στο Xenion High School, στην Πλατεία Cafe, στη Μητρόπολη και στην Υπεραγορά ΚΟΚΚΙΝΟΣ.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.