3 Φεβ 2017

Επιδότες τρέχουν κόσμο για εξώδικα και πιάστηκαν οι ίδιοι!


Απίστευτο κι όμως κυπριακό κι αυτό. Στοχευμένη έρευνα των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων εντόπισε τρύπες τόσο στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών όσο και στους επιδότες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, μετά από έρευνα των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, εντοπίστηκαν περιπτώσεις επιδοτών οι οποίοι την ώρα που κυνηγούσαν πολίτες για να επιδώσουν εξώδικα, οι ίδιοι δεν είχαν κατέβαλλαν τις απαιτούμενες οφειλές τους προς τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, μεγάλος αριθμός επιδοτών οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν αιτηθεί για ρύθμιση αποπληρωμής των οφειλών τους στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Ατασθαλίες επίσης γίνονται και στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και στους συνεργάτες του τμήματος, τους μεταφραστές, οι οποίοι επίσης, δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους.

Να σημειωθεί ότι οι απολαβές των μεταφραστών, κυμαίνονται από 1000 ευρώ τον χρόνο μέχρι και… 50 χιλιάδες. Υπάρχει μάλιστα και περίπτωση μεταφραστή ο οποίος έπαιρνε πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ.. τον χρόνο!

Πηγή: Sigmalive

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.