24 Μαρ 2017

Διοργανώθηκε με επιτυχία το 10ο Συνέδριο Ιατρικού Συλλόγου Αμμοχώστου «Γαληνός»


Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 10ο κατά σειρά Συνέδριο του Ιατρικού Συλλόγου Αμμοχώστου «Γαληνός», στις 18 και 19 Μαρτίου 2017 στη Λάρνακα.

Στο συνέδριο συμμετείχαν πέραν των 130 συνέδρων, καθώς και 11 ομιλητές από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίοι παρουσίασαν ομιλίες με πλούσια θεματολογία. Αναπτύχθηκαν θέματα όπως η κλινική σημασία βιολογικών παραγόντων, τα εμβόλια, οι λοιμώξεις ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος, το Bullying, η διαχείριση πολυτραυματιών, και η ενότητα των καλλιεργειών βλαστοκυττάρων για μεταμοσχεύσεις, που παρουσιάστηκε από την σκοπιά τόσο της ιατρικής, όσο της βιοηθικής, όσο και της εκκλησίας, με ομιλητή το Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσόστομο.

Τους συνέδρους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμμοχώστου Δρ Βάσος Θ. Οικονόμου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου Δρ Πέτρος Αγαθαγγέλου, και ο Δρ Χριστόδουλος Καϊσής εκ μέρους του Υπουργού Υγείας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τη βράβευση των καλύτερων αναρτημένων Ανακοινώσεων και αποδόθηκαν ευχαριστίες στους χορηγούς και τους εκθέτες του Συνεδρίου. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου λειτούργησε επίσης έκθεση φωτογραφικού και μαγνητοσκοπημένου υλικού με θέμα την αγαπημένη μας κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Τέλος αποδόθηκαν ευχαριστίες στους χορηγούς και τους εκθέτες του Συνεδρίου και φυσικά στην εταιρεία που ανέλαβε τη διοργάνωση του υψηλού επιπέδου Συνεδρίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.