23 Μαρ 2017

Μέχρι τις 31/3 οι αιτήσεις για φοιτητική χορηγία


Η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχει παρατηρήσει ότι μεγάλος αριθμός των εν δυνάμει δικαιούχων της κρατικής φοιτητικής μέριμνας δεν έχει υποβάλει αίτηση για εξασφάλισή της, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Ως εκ τούτου, σημειώνεται, η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας καλεί τις οικογένειες φοιτητών, οι οποίες δεν έχουν αποταθεί για παραχώρηση κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους το αργότερο μέχρι την 31η Μαρτίου 2017.

Τονίζεται ότι η 31η Μαρτίου 2017 έχει καθοριστεί αυστηρά ως η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για παροχή της κρατικής φοιτητικής μέριμνας και οποιεσδήποτε εκπρόθεσμες αιτήσεις θα απορρίπτονται.

Όπως αναφέρεται, τα έντυπα αιτήσεων για την κρατική φοιτητική μέριμνα (φοιτητική χορηγία και φοιτητικό πακέτο) μπορούν να εξασφαλιστούν από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (www.moec.gov.cy), από τα γραφεία της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας (Τεύκρου 6, Λευκωσία), τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και τα Κέντρα του Πολίτη. - See more at: http://www.sigmalive.com/simerini/business/415994/mexri-tis-313-oi-aitiseis-gia-foititiki-xorigia#sthash.GnDbphM4.dpuf

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.