11 Μαρ 2017

Απίστευτο! 43χρονη στη Λεμεσό δεν έκανε άλκοτεστ και δάγκωσε αστυνομικό


Κλώτσησε, δάγκωσε τους αστυνομικούς γιατί.. αρνείτο να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοόλης! Το περίεργο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην Λεμεσό χθες βράδυ.

Γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ μέλη της Τροχαίας Λεμεσού βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό, αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο να οδηγείται με τρόπο επικίνδυνο στο δρόμο.

Στη συνέχεια το εν λόγω όχημα ανακόπηκε και ζητήθηκε από την οδηγό να αναφέρει τα προσωπικά της στοιχεία πράγμα το οποίο αρνήθηκε.

Ακολούθως της ζητήθηκε να δώσει δείγμα προκαταρκτικής εξέτασης αλκοόλης και η ίδια αρνήθηκε και πάλι, ενώ στη συνέχεια της ζητήθηκε να εξέλθει από το όχημα και όταν πληροφορήθηκε ότι είναι υπό σύλληψη, βγάζοντας τα πόδια της έξω από το αυτοκίνητο, άρχισε να κλωτσά τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ δάγκωσε ένα από τους αστυνομικούς στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 43χρονη η οποία συνελήφθη ακολούθως και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων .Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: SigmaLive

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.