13 Μαρ 2017

Το μεγαλύτερο Bar Show είναι γεγονός και θα γίνει στη Δερύνεια


Η Κυπριακή Ένωση Μπάρτεντερς διοργανώνει αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη το 2ο Bar Show Cy.B.A. 2017 στην αίθουσα δεξιώσεων "Ζάππειον Παλλάς" στη Δερύνεια.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαρτίου από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ και σε αυτή περιλαμβάνονται Παγκύπριοι Μαθητικοί και Επαγγελματικοί Διαγωνισμοί Κοκτέιλ, Εξιδεικευμένη Έκθεση Προϊόντων Bar για εστιατόρια, ξενοδοχεία και καφετέριες, εκπαιδευτικά σεμινάρια και θα παρουσιαστούν νέες ιδέες και τάσεις για Signature Coctail.


Η Κυπριακή Ένωση Μπάρτεντερς

Η Κυπριακή Ένωση Μπάρτεντερς ιδρύθηκε το 2002 από επαγγελματίες Μπάρτεντερς. To 2004 έγινε μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Μπάρτεντερς. Από το 2004 διοργανώνει τους Παγκύπριους Διαγωνισμούς Κοκτέιλ και από το 2005 συμπεριλαμβάνει και Παγκύπριους Μαθητικούς Διαγωνισμούς από μαθητές των Τεχνικών Ξενοδοχειακών Σχολών. Συμμετέχει με μενάλη επιτυχία στους Παγκόσμιους Διαγωνισμούς Κοκτέιλ. Το 2013 η Ιρίνα Στεφανίδη κέρδισε στην Τσεχία το Παγκόσμιο Χρυσό Μετάλλιο και το 2014 στη Νότιο Αφρική ο Σωτήρης Σαββίδης κερδισε το Παγκόσμιο Χάλκινο Μετάλλιο. Στόχος τους είναι η συνεχής εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου για βελτίωση του Τουριστικού μας Προϊόντος. Επίσης, ευελπιστούν να φέρουν στην Κύπρο ένα Παγκόσμιο συνέδριο μαζι με τους Παγκόσμιους Διαγωνισμούς.


SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.