11 Μαρ 2017

Τούρτα του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου στον "βιολιστή της Σκάλας"


Με μεγάλη χαρα ο κ. Τάκης, κατά κόσμον Δημήτρης Φώτη, έσβησε σήμερα 98 κεράκια. επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου επ’ ευκαιρία των γενεθλίων του.

Ο κ.Τάκης πρόσφυγας από την Πηγή Αμμοχώστου διετέλεσε επί 30 συναπτά έτη εφημεριδοπώλης της εφημερίδας ” Χαραυγή” στην Λάρνακα και μέλος του ΑΚΕΛ για πάνω απο 60 χρόνια και τιμήθηκε με το μετάλλιο των 50 χρόνων του ΑΚΕΛ. Είναι από τις πλέον γνωστές παρουσίες του εμπορικού κέντρου της Λάρνακας, παρέα με το βιολί του και την αγάπη του για τη μουσική.

Στην ερώτηση ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας του δήλωσε ότι είναι το λίγο φαγητό. Με την αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ πέραν από το εορταστικό της επίσκεψης δόθηκε και η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με τον κ.Τάκη, ο οποίος εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον της νεολαίας και της Κύπρου, λέγοντας χαρακτηριστικά “Την πιο όμορφη χώρα του κόσμου – την Κύπρο”. Δεν παρέλειψε να προτρέψει τα μέλη της αντιπροσωπείας να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του ΑΚΕΛ που είναι “το μόνο ποκούμπι του φτωχού”.

Στην αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου συμμετείχαν ο Μάριος Κουκουμάς, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λάρνακας, ο Χρίστος Νικολάου, Συντονιστής Πόλης του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου, ο Ηλίας Ηλίας, καθώς και ο Τάσος Κωστέας, τοπικά στελέχη του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου.


Πηγή: dialogos.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.