2 Μαρ 2017

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι φετινές εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Αμμοχώστου


Ρεκόρ έσπασαν οι φετινές συμμετοχές για το Καρναβάλι Αμμοχώστου. Περισσότερα από 2.500 άτομα συμμετείχαν στη μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση την περασμένη Κυριακή στους δρόμους του Παραλιμνίου, ενώ πάνω από 30 χιλιάδες άτομα παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις.


Την Κυριακή, οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Αμμοχώστου, το οποίο φέτος κλείνει 10 χρόνια ζωής, κορυφώθηκαν με τη μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση στο Παραλίμνι. Της παρέλασης προηγήθηκε το άρμα της Βασίλισσας του Καρναβαλιού, "Βασίλισσας του Τουρισμού" Φλωρίνας Ομήρου, η οποία συμμετείχε με το άρμα του Δήμου Σωτήρας. Ο Δήμος Σωτήρας που ηγήθηκε της φετινής παρέλασης, παρουσίασε ένα άρμα αφιερωμένο στον τουρισμό, θέλοντας έτσι να αναδείξει την τεράστια συμβολή της επαρχίας Αμμοχώστου στον τουρισμό της χώρας μας.


Ακολούθησαν δεκάδες άρματα και πεζοπόρες ομάδες καρναβαλιστών εμπνευσμένες από διάφορα θέματα της πολιτικής και της καθημερινότητας.


Στην κριτική επιτροπή η οποία ψήφισε το καλύτερο άρμα και την καλύτερη ομάδα, συμμετείχαν οι γνωστοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές ειδήσεων, Γωγώ Αλεξανδρινού και Νίκος Συμεού.

Προηγήθηκε το Σάβατο η καθιερωμένη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση στους δρόμους του Παραλιμνίου με ξεφάντωμα από μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές.SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.