21 Μαρ 2017

Άσκηση πυρόσβεσης και διάσωσης σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα


Την άσκηση του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις ξενοδοχειακής μονάδας στην Αγία Νάπα, στο πλαίσιο της ετήσιας βασικής εκπαίδευσης, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αγίας Νάπας αναφέρει ότι το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε τη διάσωση τριών ατόμων από τους ορόφους του ξενοδοχείου, μία διάσωση από την ταράτσα και πυρόσβεση σε δωμάτιο στο 2ο όροφο και το Pool Bar.


Όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου Υπαστυνόμος, Χρίστος Παπανικόλας, σκοπός της άσκησης είναι για να δουν από την μια την ετοιμότητα του προσωπικού και από την άλλη τις δυσκολίες από τέτοιου είδους επεισόδια

Ο κ. Καρούσος έδωσε τα συγχαρητήρια του στη Διοίκηση και στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σταθμού τόσο για την επιτυχή έκβαση της άσκησης όσο και για τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού.

“Δεν είναι καθόλου τυχαίο”, πρόσθεσε, “που πάντοτε το πυροσβεστικό σώμα της επαρχίας μας βρίσκεται σε ετοιμότητα και αντιμετωπίζει δύσκολα περιστατικά, τα πλείστα των περιπτώσεων, με πολύ θετικά αποτελέσματα”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.