15 Μαρ 2017

Επισκέπτριες από Νορβηγία και Σουηδία ανακηρύχθηκαν πρέσβεις Τουρισμού Αγίας Νάπας


Με αναμνηστική πλακέτα και το έμβλημα του Δήμου Αγίας Νάπας τιμήθηκαν πρόσφατα δύο επισκέπτριες από τη Νορβηγία και τη Σουηδία, οι οποίες πραγματοποίησαν 24 και 22 επισκέψεις αντίστοιχα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Μαρία Τοφινή Τσαντίλα «τίμησε σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου, την περιηγήτρια Pernille Alesund από τη Νορβηγία, η οποία συμπλήρωσε 24 επισκέψεις στην Αγία Νάπα».


Η κ. Τοφινή «απένειμε στην Νορβηγίδα τακτική επισκέπτρια εκ μέρους του Δημάρχου Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Νάπας αναμνηστική πλακέτα και το έμβλημα του Δήμου, με το οποίο την ανακήρυξε σε Πρέσβειρα του Τουρισμού της πόλης. Ταυτόχρονα εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες όλων για τις πολλαπλές επισκέψεις της και για το ότι η Αγία Νάπα παρέμεινε για τόσα πολλά χρόνια ο μοναδικός τουριστικός προορισμός της».

Εξάλλου ο Αντιδήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου τίμησε με αναμνηστική πλακέτα και το έμβλημα του Πρέσβη Τουρισμού της Αγίας Νάπας τη Mirjana Andersson από τη Σουηδία με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 22 επισκέψεων στο τουριστικό θέρετρο.

Σύμφωνα με τη γραπτή ανακοίνωση «ο κ. Ζαννέττου ευχαρίστησε θερμά την κ. Andersson και της ευχήθηκε να πραγματοποιήσει πολλά ακόμη ταξίδια στην Αγία Νάπα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.