26 Μαρ 2017

Μαθητής από τη Σωτήρα διακρίνεται σε Παγκύπριο Διαγωνισμό Φωτογραφίας (εικόνες)


Σε Παγκύπριο Διαγωνισμό Φωτογραφίας διακρίθηκε ο μαθητής της 7ης τάξης του Xenion Highschool Κυριάκος Αττούνης.

Ο μαθητής από τη Σωτήρα κατέκτησε τον πρώτο έπαινο στον 3ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργάνωσε η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου.

Οι φωτογραφίες του διαγωνισμού θα λάβουν μέρος σε σχετική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου στην Αίθουσα "Καστελιώτισσα" στη Λευκωσία.

Η φωτογραφία που κέρδισε τον 1ο Έπαινο

Η φωτογραφία που διακρίθηκε στον διαγωνισμό

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2014, με μηχανή Dslr Canon 600D, με φακό 50mm, f/1.4. Τραβήχτηκε στην Washington D.C., κατά τη διάρκεια μιας υποτροφίας που κέρδισε ο Κυριάκος μέσω της αμερικανικής πρεσβείας, στο πανεπιστήμιο George Washington. Όπως περιγράφει ο ίδιος, τράβηξε τη φωτογραφία στο μετρό, όταν ο σταθμός ενώ ήταν κατάμεστος από κόσμο, στο συγκεκριμένο σημείο ήταν άδειος και μόνο ένας ηλικιωμένος βρισκόταν στο πλάνο.

Ο Κυριάκος Αττούνης

Ο Κυριάκος εκτός των άλλων, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία, ενώ είναι ο δημιουργός των βίντεο τα οποία περιλήφθησανστη μαθητική θεατρική παράσταση του Xenion Highschool, "Ειρήνη" του Αριστοφάνη καθώς και της ταινίας μικρού μήκους για τις συνέπειες του σχολικού εκφοβισμού που δημιούργησε το σχολείο και η οποία θα συμμετάσχει σε παγκόσμιο διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους.

SotiraNews
Οι φωτογραφίες ανήκουν στον Κυριάκο Αττούνη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.