13 Μαρ 2017

Hoyer: Το ποσοστό της ανεργίας στην Κύπρο εεξακολουθεί να είναι πολύ υψηλόΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Werner Hoyer. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Hoyer δήλωσε στους δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων, ότι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τον οποίον έχει συχνή ανταλλαγή απόψεων, συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΕΕ και στην Κύπρο.

Πρόσθεσε ότι «δραστηριοποιούμαστε στην Κύπρο πιο πολύ παρά ποτέ, έχουμε ξεπεράσει τον στόχο των 30 εκατ. ευρώ, από 200 σε 230. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά».

Κληθείς να σχολιάσει την πορεία της κυπριακής οικονομίας είπε ότι το ποσοστό της ανεργίας εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλό, επισημαίνοντας όμως ότι η κατάσταση της οικονομίας αποκαθίσταται.

Πρόσθεσε ότι «η Κύπρος έχει κάνει τεράστια πρόοδο και αυτό οφείλεται στην αποφασιστικότητα και το κουράγιο του κυπριακού λαού».

Είπε ωστόσο ότι υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν, σημειώνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Κύπρο και να αυξάνει τη δραστηριότητα της.

Πηγή: philenews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.