12 Μαρ 2017

Ανανέωση για το Nissan Qashqai


Το Nissan Qashqai είναι ένα από τα πρώτα SUV μοντέλα της αγοράς που υιοθετεί την τεχνολογία «πιλοτικής» οδήγησης. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, το σύστημα θα δεχτεί τις δέουσες αναβαθμίσεις μέσα στην τρέχουσα χρονιά προκειμένου το αυτοκίνητο να μπορεί αυτοβούλως να αλλάξει λωρίδες, ενώ έως τα τέλη του 2020 θα μπορεί να «διαχειριστεί» ακόμα πιο συνθήκες κυκλοφοριακές συνθήκες. Όπως το πέρασμα από διασταυρώσεις, για παράδειγμα.


Σχεδιαστικά, το ιαπωνικό crossover ξεχωρίζει για το πιο τονισμένο εμπρός μέρος, στο οποίο δεσπόζουν ο νέος προφυλακτήρας και τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Πίσω, πάντως, είναι μάλλον δύσκολο να εντοπίσει κανείς ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με το απερχόμενο Qashqai…

Στο εσωτερικό, οι στιλίστες της Nissan προέβησαν σε διορθωτικές απλώς κινήσεις προικίζοντας το ανανεωμένο Qashqai με νέο τιμόνι, διαφορετικά υλικά και ακόμα περισσότερα στοιχεία-καλούδια ενεργητικής ασφάλειας.


Σε ότι αφορά στους κινητήρες, η ιαπωνική εταιρεία δεν ανακοινώνει αλλαγές, κάτι που σημαίνει πως η γκάμα θα συνεχίζει να απαρτίζεται από τους κινητήρες βενζίνης των 1,2 και 1,6 λίτρων καθώς και τους καταξιωμένους πετρελαιοκινητήρες των 1,5 και 1,6 λίτρων των Nissan/Renault.

Πηγή: 4troxoi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.