31 Μαρ 2017

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που κλάπηκε στο Αυγόρου (photos)


Αυτοκίνητο μάρκας Mercedes-Benz και με πινακίδες LBK516 κλάπηκε χθες βράδυ στο Αυγόρου από άγνωστο ελληνοκύπριο, αφού πρώτα ξεγέλασε τον ιδιοκτήτη του με την πρόφαση ότι θα το αγόραζε.

Ο 29χρονος ιδιοκτήτης δημοσίευσε τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνική δικτύωσης παρακαλώντας όποιον γνωρίζει οτιδήποτε ή έχει εντοπίσει το αυτοκίνητο να τον ειδοποιήσει στο τηλ. 99141940.Σύμφωνα με την υπόθεση, 29χρονος από το Αυγόρου ο οποίος ασχολείται με την μεταπώληση αυτοκινήτων κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι στις 22:45 το βράδυ της Πέμπτης, άγνωστος έκλεψε αυτοκίνητο το οποίο είχε στην κατοχή του με σκοπό να εξεύρει αγοραστή.

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο βρισκόταν στο πλυντήριο αυτοκινήτων της οικογένειάς του στο Αυγόρου και εκθέτετο προς πώληση.

Άγνωστος ελληνοκύπριος, ηλικίας 25-30 ετών, μετέβηκε στο μέρος και προφασιζόμενος ότι προτίθετο να το αγοράσει, αφού το οδήγησε δοκιμαστικά, ανέφερε ότι θα το αγόραζε και ζήτησε τα έγγραφά του.

Όταν ο παραπονούμενος εισήλθε στο γραφείο του πληντηρίου για να βρει τα έγγραφα του οχήματος, ο άγνωστος εγκατέλειψε το μέρος με το αυτοκίνητο και μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Η αξία του αυτοκινήτου ανέρχεται στις €4.500 ενώ δεν υπήρχε ασφάλεια κλοπής.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.