15 Απρ 2017

Σε βαθιά θλίψη ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου


Σε βαθιά θλίψη, βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου ο οποίος ανακοίνωσε τη Μ. Παρασκευή το θάνατο του πρωταθλητή και προπονητή του Κωνσταντίνου Ηλία (Νίνος) από τη Λεμεσό, ο οποίος απεβίωσε την Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 σε ηλικία 21 ετών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η κηδεία του πολυαγαπημένου και αξέχαστου αθλητή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Απριλίου 2017 και ώρα 13:00 από την εκκλησία Κοσμά Αιτωλού στη Σφαλαγγιώτισσα όπου και θα ακολουθήσει η ταφή.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια μεταξύ των ωρών 12.00-13.00 πριν την Εξόδιο Ακολουθία.

Παράκληση της οικογένειας όπως όλοι φέρουν λευκή μπλούζα.

Εις ένδειξη πένθους και συμπαράστασης προς την οικογένεια, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, αποφάσισε όπως:

• Μετά τη ταφή, φιλοξενήσει όλους τους γνωστούς και φίλους στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου,
• Τα έξοδα της κηδείας αναληφθούν από τον Όμιλο,
• Οι σημαίες του Ομίλου κυματίζουν μεσίστιες για 40 μέρες.

Ως επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων, θα γίνονται δεκτές εισφορές για τη δημιουργία ειδικού ταμείου για ανάπτυξη και προώθηση νεαρών ταλέντων του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου.

Ο Κωνσταντίνος Ηλία νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας έπειτα από ατύχημα.

Ο άτυχος 21χρονος, πριν από περίπου 10 ημέρες έπεσε από ύψος 4 μέτρων στη Λευκωσία και εκ τότε νοσηλευόταν σε κρίσιμα κατάσταση καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ωστόσο ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και με το θάνατο του χαρίζει ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Τα όργανα του, καρδιά, συκώτι νεφρά και πνεύμονες, μεταφέρθηκαν στις 8 και 15 το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το ελικόπτερο Ακρίτας και από εκεί δρομολογήθηκαν για μεταμοσχεύσεις σε Κύπρο και εξωτερικό.

Οι πνεύμονες, η καρδιά και το συκώτι του έχουν μεταφερθεί σε Αυστρία Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ στην Κύπρο δόθηκαν τα νεφρά του σε δύο νεφροπαθείς, οι οποίοι βρίσκονταν στον κατάλογο αναμονής.

Πηγή: Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.