19 Απρ 2017

Έγκλημα πάθους στην κατεχόμενη Αμμόχωστο (ΦΩΤΟ)


Η ζήλια όπλισε το χέρι του 42χρονου Οζγκιούρ Οκουμούς και σκότωσε την 25χρονη σύζυγό του. Το φονικό βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των τουρκοκυπριακών εφημερίδων.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, η νεαρή Μπουρτζιού καυγάδισε μαζί με τον σύζυγο της και θεάθηκε να φεύγει νευριασμένη. Ο Οζγκιούρ την ακολούθησε κρατώντας μαχαίρι και την τραυμάτισε θανάσιμα στην καρδιά και το λαιμό. Στη συνέχεια, ο 42χρονος έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του, μπροστά στο πλήθος και έπεσε στο έδαφος.


Η άτυχη Μπουρτζιού μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Αμμοχώστου αλλά είχε ήδη υποκύψει. Ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο μετέφερε τον Οζγκιούρ και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι εφημερίδες των κατεχομένων, ο Οζγκιούρ είχε δημοσιεύσει στο facebook πριν από λίγες μέρες, ποίημα του Ουμίτ Γιασιάρ Ογουζτζιάν με τίτλο “Το τέλος της Αϊτέν” που αναφέρεται στο θάνατο μιας γυναίκας. Είχε προηγηθεί έρευνα από "αστυνομικούς" στο σπίτι όπου έμενε ξεχωριστά ο 42χρονος για ναρκωτικά.


Η Μπουρτζιού ήταν φοιτήτρια και η σορός της θα σταλεί στην οικογένεια της στην Τουρκία μετά την νενομισμένη νεκροψία.

Πηγή: alphanews.live

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.