28 Απρ 2017

Περιοδεία στην επαρχία Αμμοχώστου από τον Αβέρωφ Νεοφύτου (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)


Περιοδεία στην επαρχία Αμμοχώστου πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.


Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. συνοδευμόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος συναντήθηκε με τοπικούς αξιωματούχους και είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί από κοντά σημεία αναφοράς στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στα πλαίσια της περιοδείας του επισκέφθηκε το οδόφραγμα της Δερύνειας, όπου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Δερύνειας και τα Δημόσια Έργα για την πορεία των εργασιών.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον παλαιό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα, εκεί όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις έρευνες και τις εργασίες τις οποίες πραγματοποιεί το Τμήμα Αρχαιοτήτων στον ναό.

Ακολούθως επισκέφθηκε τον ποταμό του Λιοπετρίου, εκεί όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Κυριάκο Τρισόκκα για τους σχεδιασμούς τοπιοτέχνησης της περιοχής.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψής του ήταν η μαρίνα της Αγίας Νάπας, όπου ενημερώθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Μ.Μ. Makronissos Marina κ. Στάυρο Καραμοντάνη και τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, κ. Γιάννη Καρούσο για τις πορείες των κατασκευαστικών εργασιών της μαρίνας Αγίας Νάπας.SotiraNews
Βίντεο: SotiraNews / Sigma TV

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.