1 Μαΐ 2017

Παγκόσμια διάκριση για τη Γαβριέλα Φελλά - 7η καλύτερη στον κόσμο


Παγκόσμια διάκριση πέτυχε η σφαιροβόλος αθλήτρια από τη Σωτήρα Γαβριέλα Φελλά κατά την πρώτη ημέρα των Παγκυπριών Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων που έγιναν το Σάββατο 29 Απριλίου στη Λευκωσία.

Η Γαβριέλλα Φελλά του ΓΣΕ στη Σφαιροβολία με βολή στα 16.26μ. σημείωσε την 7η καλύτερη επίδοση στον Κόσμο και την 2η στην Ευρώπη.

Με τη βολή της η Φελλά κατέκτησε την 1η θέση στη Σφαιροβολία με το 16.26μ. να αποτελεί ισοφάριση του ατομικού αλλά και Παγκύπριου ρεκόρ (ηλικίας κάτω των 20 και κάτω των 23) αλλά και νέα επίδοση αγώνων. Η βολή αυτή αποτελεί την 7η καλύτερη επίδοση στον κόσμο αλλά και την 2η καλύτερη στην Ευρώπη. Η Γαβριέλα Φελλά κατέκτησε, επίσης, και την 1η θέση στη δισκοβολία με βολή 48.52μ. (ατομική επίδοση).

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε η Γαβριέλα Φελλά στη σελίδα μας τον περασμένο Μάρτιο.

Ιδιαίτερα ξεχώρισε και ο Γεώργιος Κονιαράκης του ΓΣΟ στη Δισκοβολία όπου με βολή στα 61.00μ. πέτυχε την 3η καλύτερη επίδοση στον Κόσμο και την 2η στην Ευρώπη.

Ο Κονιαράκης με τα 61.00μ.πέτυχε νέα επίδοση αγώνων ενώ η Φελλά ισοφάρισε το δικό της Παγκύπριο Ρεκόρ Νεανίδων σημειώνοντας ταυτόχρονα και νέα επίδοση αγώνων.

Στη Δισκοβολία Εφήβων ο Χριστόφορος Γενεθλή του ΓΣΟ πέτυχε ατομική επίδοση με 58.48μ. που είναι η 8η καλύτερη στον Κόσμο και 3η στην Ευρώπη.

Ο Κωνσταντίνος Τζιακούρης επίσης του ΓΣΟ έπιασε το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στα 110μ. εμπόδια αφού πέτυχε 14.50.

Η Δάφνη Γεωργίου του ΓΣΖ στα 100μ. εμπόδια επιβεβαίωσε το όριο συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων με το 14.08 που πέτυχε που αποτελεί ταυτόχρονα και ατομικό της ρεκόρ.

Οι νικητές – νικήτριες της πρώτης ημέρας των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων Εφήβων – Νεανίδων είναι:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πηγή: SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.