31 Μαΐ 2017

Τριήμερο με ανεβασμένες θερμοκρασίες – Μυρίζει καλοκαίρι

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ φαίνεται πως θα έχουμε τριήμερο με ανεβασμένες θερμοκρασίες, που θα φέρουν επιτέλους καλοκαίρι.


Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 16 στα βόρεια παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο, στα ορεινά και το εσωτερικό, αλλά στα παράλια δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.