25 Μαΐ 2017

Παρουσιάστηκε η Νέα Σημερινή (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα, Πέμπτη 25 Μαΐου, στις 08:30π.μ. η εκδήλωση που σηματοδοτεί τη νέα… σημερινή εποχή. Στα γραφεία του εκδοτικού οίκου ΔΙΑΣ παραβρέθηκαν διαφημιστές, διαφημιζόμενοι και μέλη της πολιτικής ηγεσίας.


Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία της εμπορικής διευθύντριας του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ κυρίας Μαρίας Κυριάκου, η οποία καλημέρισε το κοινό και αναφέρθηκε στη νέα προοπτική της εφημερίδας, δίνοντας ακολούθως τον λόγο στον κύριο Χρύσανθο Τσουρούλλη.


Ο Γενικός Διευθυντής του συγκροτήματος ΔΙΑΣ κύριος Χρύσανθος Τσουρούλλης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στη νέα πορεία της εφημερίδας Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής, στη νέα δομή, στον ανανεωμένο σχεδιασμό και φυσικά στην πρωτοποριακή αισθητική, αλλά και στην προσθήκη ενός εξαιρετικού πακέτου που ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες του κοινού. Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει για το ένδοξο παρελθόν τής πλέον ιστορικής εφημερίδας του τόπου.


Ακολούθως, προβλήθηκε ένα σύντομο φιλμάκι για την ιστορία της εφημερίδας Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής, με αναφορά ωστόσο και στο μέλλον της, το οποίο διαφαίνεται λαμπρό.


Τέλος, οι προσκεκλημένοι απολαύσαν πρωινό και καφέ. Φεύγοντας, δόθηκε ως δώρο ένα συλλεκτικό αντίγραφο έργου τέχνης που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εφημερίδα Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής από τον καλλιτέχνη Κίκο Λανίτη, ο οποίος αρίθμησε και υπέγραψε τα αντίγραφα.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.