21 Μαΐ 2017

Επεισοδιακή καταδίωξη νεαρών από το Παραλίμνι στη Λάρνακα

 
Επεισοδιακή καταδίωξη εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου με πρωταγωνιστές δυο νεαρούς από το Παραλίμνι. Η ΥΚΑΝ τους έστησε καρτέρι μετά από πληροφορίες για κατοχή ναρκωτικών και στο δρόμο Κοφίνου-Λάρνακας παρά την Κλαυδιά προσπάθησαν να ανακόψουν για έλεγχο  το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί.

Μόλις ο 22χρονος οδηγός με συνοδηγό τον 29χρονο αντιλήφθηκε την παρουσία των  αστυνομικών, κτυπώντας το υπηρεσιακό όχημα της ΥΚΑΝ απέφυγε τον αστυνομικό έλεγχο και με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατευθύνθηκε προς τον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς-Αγίας Νάπας οδηγώντας, κατά την Αστυνομία, άκρως επικίνδυνα απειλώντας τις ζωές των άλλων οδηγών οι οποίοι εκείνη την ώρα διακινούνταν στον αυτοκινητόδρομο.

Μετά από  καταδίωξη οι αστυνομικοί ανέκοψαν το αυτοκίνητο των νεαρών παρά την Πύλα και συνέλαβαν, παρά την αντίσταση που προέβαλε, τον 22χρονο οδηγό για αμελή και επικίνδυνη οδήγηση.

Ακολούθησε έρευνα  στο αυτοκίνητο, την οποία προσπάθησε να παρεμποδίσει ο 29χρονος συνοδηγός με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μια τσάντα ώμου από την οποία αναδυόταν έντονα μυρωδιά κάνναβης. Μέσα στη τσάντα υπήρχαν τρία χειρουργικά γάντια ενώ άλλα δύο χειρουργικά  γάντια βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Έρευνες και στο σπίτι των νεαρών

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του 22χρονου οδηγού στο Παραλίμνι από το δωμάτιο του οποίου παραλήφθηκε μια ρούχινη θήκη που περιείχε καθρέφτη, ένα μικρό δοχείο και τρία μεταλλικά αντικείμενα τα οποία αποτελούν εξοπλισμό για τη χρήση κοκαϊνης και στα οποία υπάρχουν ίχνη κοκαϊνης.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του 29χρονου συνοδηγού, επίσης στο Παραλίμνι, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός κροτίδων και  άλλων πυροτεχνημάτων.

Πηγή: Offsite

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.