26 Μαΐ 2017

Άρχισαν οι αιτήσεις για τις νέες θέσεις ΣΥΟΠ


Από σήμερα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους οι ενδιαφερόμενοι για τις καινούργιες θέσεις ΣΥΟΠ που έχουν ανοίξει στης Εθνική Φρουρά. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων θα είναι στις 16 Ιουνίου 2017.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, υπενθυμίζεται ότι στο φετινό διαγωνισμό κατόπιν τροποποίησης της σχετικής νομοθεσίας μπορούν να συμμετέχουν γυναίκες καθώς και οπλίτες που υπηρετούν αυτή τη στιγμή τη θητεία τους στην Ε.Φ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας μέχρι 32 ετών, να είναι απόφοιτοι Μέσης Εκπαίδευσης, να έχουν λευκό ποινικό μητρώο και να έχουν ολοκληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία με κατηγορία σωματικής ικανότητας I1 ή I2 την οποία και εξακολουθούν να διατηρούν. Νοείται ότι η προϋπόθεση εκπλήρωσης στρατιωτικής θητείας δεν απαιτείται για τις γυναίκες.

Οι Συμβασιούχοι Οπλίτες θα έχουν τα εξής ωφελήματα και παροχές: Μηνιαίος μισθός €1127+13ος (ετήσιος μικτός μισθός €14675.13, Ωράριο 7:00-14:00 με 6 βραδινές υπηρεσίες (κατά κανόνα) και με απαλλαγή την επομένη, δωρεάν Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και διακίνηση, ετήσιο συμβόλαιο και δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 9 χρόνια, Σχέδιο σπουδών με μειωμένα δίδακτρα μέχρι και 50%, Σχέδιο υποτροφιών για εξειδικευμένες υπηρεσίες/ θέσεις, Σχέδιο επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων και Μοριοδότηση για μελλοντικές προσλήψεις στο Στρατό και στην Αστυνομία.

Επίσης Πακέτο προνομίων εκγύμνασης και άθλησης σε συνεργασία με τον ΚΟΑ και Πακέτα ασφαλιστικής κάλυψης με ευνοϊκούς όρους

Αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα newarmy.mod.gov.cy, από σήμερα μέχρι και τις 14 Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι ο κατάλογος επιτυχόντων έχει διάρκεια ενός έτους και θα χρησιμοποιείται για την κάλυψη κενούμενων θέσεων καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ο διαγωνισμός αυτός θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο, κατά το μήνα Μάιο για ανανέωση του καταλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Υπουργείου Άμυνας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.