4 Μαΐ 2017

Υπαρχηγός Αστυνομίας: «Γίνεται προσπάθεια φαγώματός μου»


Για προσπάθεια φαγώματός του κάνει λόγο στις πρώτες του δηλώσεις ο Υπαρχηγός Αστυνομίας Ανδρέας Κυριάκου με αφορμή το πόρισμα για τη διαφθορά στην Αστυνομία. Ο Υπαρχηγός θεωρεί αβάσιμες και ανυπόστατες τις κατηγορίες εναντίον του που αναφέρονται στο πόρισμα, ισχυριζόμενος ότι και δεν βασίζονται σε ουσιώδη μαρτυρία.

Αλλότρια κίνητρα

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, οι εισηγήσεις των τριών ποινικών ανακριτών βασίζονται σε αλλότρια κίνητρα. Στην ουσία ο κ. Κυριάκου θεωρεί ότι κάποιοι θέλουν να τον ωθήσουν σε παραίτηση αφού το πόρισμα αποτελεί μοχλό πίεσης για την παραίτησή του, «λυπούμαι για το κατάντημα» Όπως ανέφερε στην OffsiteCy «κατάγγειλα από τον Νοέμβριο στον Γενικό Εισαγγελέα τους τρεις ποινικούς ανακριτές για υπέρβαση εξουσίας».

Ο κ. Κυριάκου ανέφερε ακόμα στην OffsiteCy ότι η πραγματικότητα πόρρω απέχει από τα όσα εισηγούνται οι ποινικές ανακριτές λέγοντας ότι μέσα από μια διερεύνηση 10 μηνών είναι ο μόνος που έχει ευθύνη. «Αναμένω το κατηγορητήριο για να απαντήσω στις κατηγορίες και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη».

Πηγή: Offsite

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.