29 Μαΐ 2017

Επιμένει με βροχές – Η πρόγνωση καιρού μέχρι Παρασκευή

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι την Παρασκευή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σύντομα, βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το μεσημέρι και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός, αρχικά, θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα σημειώσει άνοδο.

Πηγή: Sigmalive

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.