6 Μαΐ 2017

Ουαλοί τουρίστες και Σουηδή περιηγήτρια οι νέοι Πρέσβεις Τουρισμού της Αγίας Νάπας


Ζευγάρι τουριστών από Ουαλία και Σουηδή περιηγήτρια ανακηρύχθηκαν σε Πρέσβεις Τουρισμού της Αγίας Νάπας

Σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαϊου, στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου Αγίας Νάπας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού, Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Ζαννέτου τίμησε το ζευγάρι Keith και Sian Smith από την Ουαλία, το οποίο πραγματοποίησε στην Αγία Νάπα 30 επισκέψεις και την Gunnel Bergstrom από τη Σουηδία, η οποία από το 1980 μέχρι σήμερα επισκέφθηκε το τουριστικό μας θέρετρο 50 φορές.

Απονέμοντας τις αναμνηστικές πλακέτες και τον έμβλημα του Πρέσβη του Τουρισμού της πόλης, ο κ. Ζαννέτου εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Δημάρχου, των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τις δικές του για τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους και για την έμπρακτη αγάπη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια για την Αγία Νάπα.

«Η ανακήρυξη σας σε Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας πρόσθεσε ο κ. Ζαννέτου «θεωρούμε ότι αποτελεί την ελάχιστη τιμή για να εκφράσει η Τοπική Αρχή την ευαρέσκειά και ευγνωμοσύνη της προς τα πρόσωπά σας για την ιδιαίτερη προτίμησή σας στην πόλη μας».

Πηγή: Cyprus Highlights

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.