9 Μαΐ 2017

Με τον Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας


Μείζονος σημασίας ζητήματα που απασχολούν την Αγία Νάπα έθεσε ενώπιον του Υπουργού Μεταφορών και ΄Εργων κ. Μάριου Δημητριάδη, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9 Μαϊου, στο Υπουργείο και στην οποία παρευρέθηκαν επίσης Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αν. Δημοτικός Γραμματέας κ. ΄Αθως Γεωργίου και Ανώτεροι Λειτουργοί του Υπουργείου.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα θέματα που σχετίζονται με τη βελτίωση του Οδικού Δικτύου, πεζοδρομίων και των ποδηλατοδρόμων στις λεωφόρους Νησί και Κάβο Γκρέκο, την δημιουργία Αγκυροβολίου στη νότια πλευρά του Αλιευτικού Καταφυγίου, με την επίλυση του προβλήματος της διάβρωσης στην παραλία Πανταχού και τη διεξαγωγή Αρχαιολογικών Ανασκαφών στην περιοχή Τόρνου-Αμπάς.

Κατά την σύσκεψη εξετάστηκαν επίσης οι σχετικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την πραγματοποίηση των πιο πάνω έργων και δόθηκαν οδηγίες από τον Υπουργό στους αρμόδιους λειτουργούς για την εξεύρεση των αναγκαίων λύσεων έτσι ώστε να προχωρήσουν άμεσα τα έργα προς υλοποίηση.

SotiraNews / Φωτογραφία: Δήμος Αγίας Νάπας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.