6 Ιουν 2017

Νυχτοβάτες πυρπόλησαν αυτοκίνητο 29χρονης στην Ξυλοφάγου


Φωτιά που τέθηκε κακόβουλα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε όχημα ιδιοκτησίας 29χρονης από το Ξυλοφάγου προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 03:10 τα ξημερώματα εξερράγη πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στάθμευσης μπροστά από οικία στο Ξυλοφάγου, ιδιοκτησίας 29χρονης άνεργης από το Ξυλοφάγου.

Η φωτιά κατασβέστηκε από τους γείτονες πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Η αξία του οχήματος πάντως ανέρχεται στις 16 χιλιάδες ευρώ.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν φαίνεται ότι εκ πρώτης όψεως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία και περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν από την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία με το πρώτο φως της ημέρας. Το αυτοκίνητο καλύπτεται από ασφάλεια, ενώ την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.